Uvjeti kupnje

Ovi uvjeti kupnje/prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na www.zivic-elektro.com web shopu.

Putem web shopa www.zivic-elektro.com kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na navedenom web shopu.

Cijene su s PDV-om.
Valuta je EURO (€) od 01.01.2023. 

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca e-mailom (telefonom) s naznakom isporuke preostalih proizvoda.

DOSTAVA

Uvjeti dostave
Naručeni proizvod/i dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvod/e do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Proizvod/i se dostavljaju na području cijele Hrvatske.

Cijena dostave je fiksna i iznosi 3,98 € (30kn).
Vrijeme dostave je do 7 radnih dana (osim otoci). Zbog specifičnosti dostave, točan termin dostave paketa na otoke možete saznati prilikom narudžbe. Ukoliko želite nešto napomenuti, molimo navedite to pod “napomena” prilikom naručivanja.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati otpremnicu te je kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave, Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem prilikom dostave proizvoda ili uplatom na Prodavateljev žiro-račun. U slučaju da Kupac naruči proizvode i odbije ih primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat proizvoda u sljedećim slučajevima:

  • isporuka proizvoda koji nisu naručeni
  • isporuka proizvoda koji ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima

Prodavatelj će odobriti povrat proizvoda Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski s instrukcijama za povrat proizvoda. U slučaju povrata proizvoda koji nije nastao propustom Prodavatelja, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali. Povrat robe se vrši najduže u roku 8 dana od primitka robe. Nakon našeg primitka povratne robe i evidencije greške vraćamo iznos uplaćen za robu.

NEWSLETTER

Prilikom registracije na www.zivic-elektro.com web shop svaki korisnik se automatski prijavljuje na newsletter. Moguće je opozvati dolazak newslettera na način da kada se primi prvi newsletter stisnete na link – ovdje se odjavi sa newsletter-a.

www.zivic-elektro.com ima pravo u svakom trenutku izmijeniti ili dopuniti sadržaj Internet trgovine kao i Uvjete kupnje.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

X